A-Z Irodacentrum

Munkatársainkkal – akik hosszú ideig dolgoztak az irodatechnika területén – alapítottuk meg az A-Z Irodacentrum Kft.-t 2004-ben, hogy, az évek során szerzett tudást és szakmai gyakorlatot a saját vállalkozásunk keretein belül kamatoztassuk.

Fő tevékenységünk irodatechnikai berendezések, elsősorban másológépek és nyomtatók értékesítése, bérbe adása valamint szerviz és kellék ellátása. Vállaljuk továbbá faxok, számítógépek, számológépek és egyéb irodatechnikai termékek beszerzését is.

Jelenleg forgalmazott márkáink: RICOH, DEVELOP, KONICA-MINOLTA, SAMSUNG, Hewlet-Packard.

Jól képzett szakembereink közel 25 éves tapasztalattal rendelkeznek. Rendszeresen vesznek részt hazai és külföldi továbbképzéseken, melynek köszönhetően könnyen nyomon tudják követni az elmúlt évek technikai fejlődését, valamint a napjainkban kibontakozó gyártók közötti verseny miatt egyre gyorsabban megjelenő újításokat.

Az Európai Uniós elvárásokat szem előtt tartva, szerződött partnereinktől vállaljuk a már nem hasznosítható, nem környezetbarát irodatechnikai hulladékok (számítástechnikai alkatrészek, tonerek, festékek) díjtalan megsemmisítését.

Cégünk lehetőséget biztosít részletfizetésre, tartós bérlet lízingre, valamint gépbérleti konstrukcióra is.

Partnereink igénye alapján eseti bejelentésre vagy szervizszerződés keretében szolgáltatunk, Budapesten és vidéken egyaránt.

Szükség esetén a javításra váró berendezéssel azonos műszaki paraméterekkel rendelkező cseregépet biztosítunk, ezáltal is Partnereink folyamatos munkavégzését próbáljuk elősegíteni.